Considering the Outside Structure

12939137_10206127785818660_1199838211_n

In consideration the view of the corridor from the outside,  above is a sketch from a birds eye view with an exit and an entrance added at either end. This has been added as I feel it is necessary that there is a place that a viewer will have a chance to take a moment to transition between the ‘outside world’ and the inside of the installation. I feel it would be too sudden to transition if it was just separated by a door or a curtain. I will attempt to build the entrance on the maquette box as a trial to see how this would appear, as I am still concerned about the aesthetics from the outside as much as the inside.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s